Arbeidsintensief smullen

Oké, het is wat werk, maar op deze schotel ben ik echt gek. Dit recept is wel gebaseerd op eten voor 4 personen, maar je kunt het eventueel natuurlijk zelf aanpassen.
Voor de vulling heb je het volgende nodig:
·         6 ons gehakt
·         1 blikje tomatenpuree
·         1 eetlepel bruchetta (te koop bij bijvoorbeeld oil&vinegar/xenos)
·         2 eieren
Hier voeg je wat zout aan toe en je mengt het tot één geheel.
Om de pasta zo goed mogelijk te vullen is het belangrijk dat je brede, niet te kleine pasta hebt, in dit geval ‘Rigatoni’, die het beste ‘al dente’ (een beetje harder dus) gekookt moet worden, zodat hij niet scheurt tijdens het vullen.
Vul de pasta’tjes en zet ze netjes recht in een ingevette ovenschaal.
Voor de saus gebruiken we de volgende ingrediënten:
  • 1 fles tomatensaus (bijvoorbeeld Bertolli)
  • 1 prei (in ringen gesneden)
  • 1 paprika (in stukjes)
De groenten roerbak je 5-7 minuten, en vervolgens gooi je de tomatensaus erbij. Als dit prutje goed genoeg warm is, verdeel je het over de pasta.
Ten slotte verdeel je ongeveer 150 gram geraspte kaas over de schotel.
40 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden en het genieten kan beginnen!
Op welk gerecht ben jij gek? Eet smakelijk!
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s