Mijn hond houdt niet van foto’s.

IMG_6130 - kopie

Het ene moment zeg ik nog “hashtag kop dicht” tegen hem, of loop ik hem te pesten met het feit dat ik zeker een meter langer ben dan hij, het volgende moment smelt ik al weg als ik hem zie lopen en wil ik niets liever dan hem op mijn schoot hebben liggen. Eigenlijk heb ik een soort haat-liefdeverhouding met hem. Mijn hond: Timo. Het is een prachtig beestje (al zeg ik het zelf), maar eigenlijk heb ik maar weinig foto’s van hem die ook werkelijk van goede kwaliteit zijn, want iedere keer als hij mijn camera ziet, kijkt hij weg of loopt hij snel de andere kant op. Maar toch is het me laatst (natuurlijk nog wel met een snoepje als lokmiddel) gelukt om een aantal goede foto’s van hem te schieten! De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Wees gewaarschuwd: hier komt een hele lading hondenfoto’s.

IMG_6132

Koekkoek! Bij het zien van deze foto werd ik weer even verliefd.

IMG_6134

Pootjes. Als je het mij vraagt de schattigste pootjes die er momenteel op de aardbol rondwandelen.

IMG_6136 - kopie

Toch een gevalletje “ik-kijk-lekker-niet-naar-de-camera-zoek-het-maar-uit”. Echter liet hij het deze keer wél toe om ook deze momenten vast te leggen. Dank je wel Timo!

IMG_6141 - kopie

Bovenaanzicht.

IMG_6143 - kopie

Als hij knippert is hij soms net een Chinees, en dat vind ik zó schattig. Toen hij nog heel klein was noemden we hem al regelmatig “Chinese teckel”. Eigenlijk heb ik geen idee waarom, maar tot op de dag van vandaag komt het voor dat we die bijnaam gebruiken.

IMG_6144

Dit is zijn officiële smeekface op het moment dat hij eten ziet, of iemand die hij leuk vindt. Niet gek op zich, dat hij hiermee nogal eens wat aandacht of lekkers binnensleept.

IMG_6146

Al is hij soms vreselijk lastig en ben ik ook lang niet altijd blij met hem, in essentie komt het er op neer dat ik héél gek op dit kleine monstertje ben.

Heb jij ook huisdieren? 

2 gedachtes over “Mijn hond houdt niet van foto’s.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s